Serie tips

 
 
Jag tänkte tipsa er om några serier som är GRYMMA. Tycker verkligen dem är värda en titt. Ni hittar dem på swefilmer.com
 
PRISON BREAK
 
De flesta skulle göra allt som står i deras makt för att aldrig hamna i Fox River fängelset, men Michael gör allt för att komma in. Hans bror Lincoln har blivit oskyldigt dömd till döden för ett brott han inte begått. Michael rånar i desperation en bank med målet att själv bli inspärrad, och med en invecklad flyktplan rädda både sig själv och brodern ut ur fängelset. För att allt ska gå i lås krävs inte bara mod, skicklighet och tur... dessutom behöver de ta hjälp av några av fängelsets farligaste fångar.
 
 
Tryck här för att komma till allra första avsnittet.
 
Jag tycker att den här serien är sjukt bra! De har lyckats att få den spännande från början till slut och även att den innehåller fyra säsonger är den så otroligt grym. Man kan inte få nog av Michaels blickar och hans smarthet genom hela serien. Verkligen en serie ni måste se!
 
PRETTY LITTLE LIARS
 
Skvaller frodas bland dyra bilar, stora herrgårdar och perfekta  trädgårdar i den praktfulla staden Rosewood i Pennsylvania. Här har alla någonting att dölja. De fyra vännerna Spencer, Hanna, Aria, och Emily  har glidit ifrån varandra, men återförenas efter att deras bästa vän,  gruppens ledare, försvinner spårlöst. De börjar snart få meddelanden från någon som känner till alla deras mörkaste hemligheter.
 
 
Precis som prison break är det här en otroligt bra serie som hela tiden innehåller ny spänning. Man tror hela tiden att man vet vem den mystiska personen är men så fort man har kommit det på spåren blir man vilseledd igen. Ett måste att se för alla!
 
 ONE TREE HILL
 
Tree Hill är en liten stad. Kanske för liten för två halvbröder,Lucas och Nathan Scott som har samma pappa men som lever heltt skilda liv.
Nathan är pappans ögonsten medan Lucas är den övergivna sonen och nu är båda med i samma basketlag. Den här serien är full av brustna hjärtan , utmaningar, lögner och kärleksförhållanden som uppstår när Lucas och Nathans öden möts. Med tanke på deras bakgrund får pojkarna nog så svårt att jobba tillsammans. Ytterligare ingredienser är romantiska komplikationer med tre vackra flickor och känslomässiga uppror för de vuxna som återupplever (och ibland ångrar) de beslut som de fattade för länge sedan - livsöden är garanterat på kollisionskurs.
 
 
 
Jag älskar one tree hill men den kan även bli lite långtråkig ibland när det inte händer någonting. Detta är en serie för den som gillar mer förhållanden och romantik än spänning, men den kan även tittas av killar. Det är inte precis någon "nuttinutt" serie.
 
90210
 
En ny generation växer upp och med dem höjs temperaturen på West Beverly High. Häng med från början när Annie och Dixon upptäcker en spännande värld av vänskap, rivalitet, sex och skandaler i en av USA:s mest fashionabla städer. Du får lära känna annalkande stjärnor och uppleva oförglömliga händelser som ett skolmusikalfiasko, en katastrofal alla hjärtans dag och det hetaste triangeldramat någonsin. Romanser, splittringar, knarkrazzior och svek - allt finns i Beverly Hills 90210!
 
 
Detta är en serie som jag kollar på just nu, och jag föll vid första avsnittet. Till skillnad från de två första serierna jag tipsade om handlar denna om hur livet för ungdomar är, hur de påverkas av andra och yligheten som finns runt omkring oss. Hur det är att växa upp där man inte passar in eller har det svårt. Alla har något de försöker dölja, men går det verkligen i en stad som Beverly Hills?
 
//Therese
 
 

Kommentarer
Devetdu säger:

Undra vem som har fått dig att titta på dom serierna ?;)
Jag kanske ?;)

2013-07-15 | 11:35:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback