Valborg❤

Eftersom mitt internet är slut kan jag aldrig blogga i skolan. Jag försöker alltid men sen när jag kollat klart funkar det aldrig, så frustrerande!
Nu sitter jag i alla fall i sängen iordningjord och ska kolla lite på en film. Jag ska nämligen på en tjejkväll med några kompisar. Senare ska vi gå och kolla på majbrasan och jag ska även få med mig Jonte 😉 skriver senare, puss//Therese




LOVE


På väg till Liseberg !

Sitter i bussen med massa folk ifrån skolan och är på väg till Liseberg där vi ska spendera dagen!
Började dagen med matte,no och sen ett kort so pass innan vi gick till bussen!
Men skriver mer i kväll för lär inte blogga nått medan jag är där. Så hörs sen, adios bitcheees// Matilda & kung Jacob


Massa inspo


22:34

Ligger i sängen nu och ska sova. När jag kom hem efter promenaden duschade jag och sedan pluggade jag.
Har faktiskt inte gjort så mycket mer idag, har inte riktigt orkat.
Men nu ska jag snart sova, ska bara få Jonte att stänga ner spelet😉
Vi hörs i morgon, godnatt! //Therese


Guys who


You should be here.

Dagen startade med nationella prov i engelska. Kanske inte världens bästa start men vad ska man göra? Tror i alla fall att det gick ganska bra även om det blev lite stressigt på slutet.
Sista lektionen var idrott då vi hade orientering igen men eftersom jag har fått en liten hjärnskakning gick jag istället för sprang.
Nu är jag precis hemkommen och sitter och dricker kolsyrat vatten och äter äpple. Sedan ska jag ut på en promenad. Vi har nämligen en idrottsuppgift då vi ska träna i en 4 veckors tid och skriva massa om det. Men eftersom jag har slagit i huvudet kan jag inte springa så går en runda istället. Går nog förbi Moore och kollar hur det går för Marcus och Jonte.
Men vi hörs senare.
Bjuder på en gammal bild på mig, Puss&kram//Therese



i väntan på att få gå

Sitter just nu och väntar på att vi ska få gå. Har gjort det sista skriftliga i engelska, tyckte det ändå gick ganska bra, man får väl hoppas på det bästa!
Ska även ha ett hemkunskaps prov nu så hoppas det också går bra! //Matilda


The typical Matilda


One last time

Ligger i sängen och är gråt färdig för har så jävla ont i min nacke..
Tränade dubbel 8-9 och det va då jag fick ont i min nacke, men aja får hoppas att det känns bättre mon!
Ska snart sova för i mon är det nationella skriv delen i engelskan + efter det så har vi hemkunskaps prov! Hoppas det går bra på båda!
Min dag har iaf varit bra,hoppas eran också har varit det!
Men nu ska jag ta och sova. Godnatt amigos //Matilda
Bild från Thailand bara för att jag längtar tillbaka så sjukt mycket!!


Lovade bild på det jag hade köpt

Handlade inte så mycket för ska nämligen ha en shoppar dag i Göteborg med min syster på onsdag, så sparar pengarna tills då! //Matilda


Söndag...

Direkt när jag vaknade igår tog vi bilen till strupö. När vi väl kom ut fixade jag och Jonte med båten, borstade bort färg och målade dit ny bottenfärg. När vi var klara gick vi in och myste ett tag, spelade Playstation och kollade film. Efter det åt vi och kollade amerikan pie: the naked mile, så rolig!
Sedan gick jag och Jonte hem till honom där vi hade huset helt för oss själva, så mysigt!
Idag när vi vaknade kollade vi lite på tv och myste, sedan gick vi hem till mig och åt frukost. Skulle fixat klart båten, men insåg sen att den var för lutad åt ena hållet så kunde inte fixa det. Istället städade vi lite och sen åkte vi hem. Nu är vi precis hemkomna och ska äta pizza, så vi hörs senare, bye! //Therese

Juste, träffade väääärldens gulligaste hund som min morbror har skaffat, bara tre månader, han är sååå söt och heter Fred. Det är den vitbruna på bilderna, den andra hunden är min hund Frazze!


På väg hem

Sitter i bilen på väg hem. Har varit på torp och shoppat lite med mamma,Emmas mamma,Emma och Matilda. Köpte en tröja,hårfärg och laddare, slänger upp en bild lite senare!
Hörs senare //Matilda


VILL HA!


27 april

Blev så sent i går så bloggade inget. Men iallafall efter Kim och Fredrik va klara med moppen så drog vi ut på äventyr. Vi åkte ut till något gravfält och gick i en lång grotta,tog kanske 20 min eller nått sånt att gå igenom. Det va tänkt att vi skulle ha en fackla men det hände massa saker med den, haha!
Man va tvungen att ha stövlar på sig för att det rann vatten igenom grottan. Och såklart blev jag blötast xd
Men senare på kvällen så drog alla till Emma där vi snackade,käkade och sånt. Slutade även att typ vid 12 eller något så börja vi köra kläd poker,haha! Vid halv 4 tror jag att klockan va när Fredrik gick hem då jag och Emma la oss i sängen och somnade direkt!

Idag så tog vi bussen vid halv 11 till kville för att titta på 8:ornas konfirmation. Det va slut runt 3 ungefär då jag,Emma och Kevin gick hem till han och sen drog vi till Fjällbacka. Drog även till min syster och käkade as god mat sen drog jag hem och gick med hundarna. Efter 30 min så kom Emma och hennes mamma och hämtade mig och vi drog till Tanum. När vi kom dit så drog ja,Emma och Sebbe till hedevallen och kolla när hans lillebror Oskar spela fotbollsmatch. Det va så jävla kallt så när det blev halvlek så drog vi och köpte godis och beställde pizza sen så har vi spenderat kvällen hos Sebbe!
Jag och Emma kom precis hem till mig nu och vi ska ta oss något att äta sen lägga oss i sängen och bara ta det lugnt. För i mon blir det att gå upp tidigt för att vara lagledare på danstävlingen som är i mon!
Detta blir även mitt sista inlägg för ikväll. Så hoppas eran dag har varit bra & godnatt! //Matilda


Sebbelitos place

Sitter nu hemma hos sebbe med hans lillebror och Emma. Dom spelar FIFA medan jag och Emma kollar på. Är inne på deras iPad just nu så kan inte lägga upp någon bild så ni får vänta tills i kväll. Ska spela nu så skriver sen! // Matilda

Apr. 27, 2013

Åh, jag blir så frustrerad! Blogg.se appen funkar nästan aldrig så jag kan aldrig blogga när jag har tid!
Idag är det i alla fall fredag vilket betyder två dagar ledigt, så skönt! Direkt efter skolan drog jag ner till mejeriet och att fixa och träna lite på scenen inför kvällen. Tog även kort med Ison och fille, så otroligt snälla😍 Vid ungefär sex drog jag hem och åt och sminkade mig. Drog till mejeriet igen vid ungefär 9, och började dansa vid 10. Skit kul!
Kollade sedan på Ison och Fille sen drog vi hem, men skriver i morgon för är skit trött, godnatt ! //Therese
Här är några bilder från dagen


Hos Kim

Sitter just nu i solen på kims balkong med Emma och fabbelito i väntan på att Fredrik&kim ska fixa klart med Fredriks moppe. Sen när dom är klara så ska vi ta mopparna till nått ställe där vi ska äventyra lite, as skoj!
Men skriver mer sen för ska vara social mot dom nu :) //Matilda
Blir en bild på fabbelito!


You make me happy

Är just nu nere i träningslokalen. Klubben grilla lite korv förut så har nyss käkat. Tränar inte för än klockan 8 så blir att plugga lite igen... Är en so grej som ska vara inlämnat i morgon och är inte riktigt klar med den. Men slutar träna klockan 10 så bloggar då igen! //Matilda

😍


trött

Ligger nu i sängen med Emmski & kollar disney channel (haha) , hon blev min nattgäst idag! Vi ska alldeles strax sova, i mon är det torsdag och vi har spanska-hemkunskap och sen orientering resten av dagen. Är verkligen inte taggad för de,men så kan det va!

Det här blir sista inlägget för mig idag, skriver i morgon bitti. Puss //Matilda
bjuder på en oseriös duckafaaaaaceee! Bra Sverige jag vet!


Frågestund #jappjapp

vi bestämde oss nu för att starta frågestund. Så det är bara att fråga på! //THERESE&MATILDA


Be strong

Hade nationella i engelska idag, både läs- och hörförståelse. Gick väl helt okej, men ganska segt. Ett + var i alla fall att jag hade choklad med mig, världens bästa😍
Slutade 12:10 då jag drog hem och pluggade lite, sedan kollade jag PLL ett tag. Efter det runt halv fem drog jag på dans. Repade på scenen inför fredagen då vi har uppvisning, peppad!
Efter det drog jag på ett möte med några i klassen och sedan åkte jag hem. Snackade lite med Josse sen har bara jag och Jonte legat och myst.

Juste glömde berätta om igår. Åkte till mejeriet efter skolan med Tove och Felicia eftersom vi trodde att det var gitarr. Men tydligen va det inte så... Så istället satt jag och Felicia och spelade tv-spel och snackade. Det var verkligen länge sen!

Nu ska jag sova eftersom jag börjar 08:00 i morgon, skolan dödar mig!😫
Men vi hörs, ska försöka bättra mig när det gäller bloggandet.
XOXO//Therese

Jag längst upp, lite oseriös där, haha...


Nayz


dagens låt

så jävla bra!
klicka på länken, det är lätt värt det!
 http://www.youtube.com/watch?v=-dMCgjnT81M

 
 

Tagga nationella 👌

Sitter just nu på bussen på väg till skolan. Vi ska ha nationella hela dagen, inte det roligaste precis.. Men som sagt det är snart slut på det så det är skönt! //Matilda


Mys

Ligger i sängen och kollar oth och har gjort det ett bra tag. Har ingen ork till att göra nått så fick bli en slappar kväll, superduper skönt.
Blir även att jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll för i morgon är det nationella engelska,känns skönt att alla nationella snart är avklarade!
Men skriver mer sen! //Matilda


Matematik

Sitter just nu på matten och håller på med massa övningar till NP-proven.
Började 10:20, vilket verkligen var behövligt!
Vet inte riktigt vad jag ska göra när jag kommer hem, men det är sånt som märks, puss! 😘 //Therese

Bjuder på två bilder sen igår på mig och Isabel


Jag och Jesper

 
Sitter just nu med Emma och Jesper i grupprummet! Vi hade nyss no och då greja vi med massa labbar, as kul! Haha bjuder på en bild på mig och Jesper händer, jag har as små händer så mobbas inte! Haha //Matilda

Hope

Bloggade inget igår för hade fullt upp! Men dagen va rätt okej, 9:orna hade 2 timmars prat med kuratorn om massa saker sen efter det hade vi lång rast,lunch,spanska och sista lektionen matte! När jag kom hem pluggade jag so ett tag sen så åkte jag ner och hade avslutning för småttingarna och sedan träna jag! 
nu sitter jag på bussen på väg till skolan, världens tråkigaste lektioner idag förutom no då vi har kemi och gör massa labbar, AS KUL! 
Efter skolan så beger jag mig till Grebbestad och sedan vidare till Tanum! 
Men bloggar mer under dagen!:) //Matilda 
Bjuder på en bild..

Måndag✌

Började 20 över åtta idag, ville inte gå upp eftersom Jonte låg jämte mig, men såklart var jag tvungen😑 
Dagen har varit allmänt lugn med idrott som sista lektionen då vi origenterade. 
När jag kom hem sprang jag förbi moore och hälsade på Jonte och Marcus. När jag kom hem pluggade jag lite. Och sedan dess har jag kollat film och väntat på att Jonte ska komma hem. Han kom precis, nu ska vi nog kolla film eller nått. Puss//Therese 

Helgen

Hej, anledningen till att jag inte bloggade igår var för att blogg.se appen dampar igen, och det gör den fortfarande. Men eftersom jag inte skrivit på ett tag fick jag skuld känslor och gick in på sidan istället. Kände att jag liksom inte har haft tid att gå in på datorn.
Men igår satt vi ute och solade, sedan drog vi ner på stan och kollade lite. Tog en glass på McDonalds. Standard, haha ;)
Vi gjorde inte så mycket mer, låg hemma resten av kvällen och bara myste och kollade film.
Idag blev det en liten sovmorgon och sedan drog vi ner till stan igen, blev subway som lunch eftersom jag skulle dansa sen. När den va klar mötte jag upp Jonte igen och vi åkte runt och njöt av solen. Satt i en gunga och myste. Sedan åkte vi hem igen och spelade tv-spel, mysigt! Nu har vi kollat på en deckare och ätit lite. Vi ska nog kolla en film och sedan sova. Vi hörs i morgon, puss!


.

Godnatt //Matilda

home sweet home

äntligen hemma från Norge! 
i lördags var tävlingen då jag och Emma gick upp vid 6 för att göra oss i ordning sen vid 8 åkte vi mot tävlingshallen. Tävlingen började vid 10 och va slut vid halv 11 på kvällen! Jätte tuff men ändå rolig dag! När vi kom till hotellet/stugorna så tog vi det lugnt för alla va jätte trötta, fast jag,Emma och Matilda bastade ett tag, hur skönt som helst! 
idag så åkte vi från Norge vid 11 ungefär, när vi kom till Sverige igen så stanna vi till på nordby en sväng där vi käkade as god mat & ja och Matilda sprang även bort till godishuset och köpte lite götta (godis)
nu ligger jag i soffan och kollar tv ska snart sätta igång med en so läxa...
blev ett ganska långt inlägg nu men kände att det fick bli det för att jag inte har bloggat något i helgen! 
Men skriver sen igen :) //Matilda 

Apr. 20, 2013

Förlåt för att jag inte bloggade igår, måste börja göra det mer.
Men hade i alla fall simhall sista timmen då vi gjorde klart allt där, fick A på simhallsdelen😄
Efter skolan åkte jag, Lisa och Tove till mig, vi pratade massa och sedan gick vi och handlade. Det blev tacos som vi sedan gick hem och lagade!
Sedan skyndade jag mig till stationen och mötte Jonte. Sedan åkte vi hem och bara tog det lugnt, vi somnade tidigt och nu har vi precis vaknat.


KÄRLEK 😍😍😍

kärlek 😍😍 //matilda


Next NM

Blev ingen skoldag för mig idag!
Vaknade vid 1 och gjorde mig i ordning direkt för att sedan packa det sista inför helgen!
Sitter nu hos Emma och snart beger vi oss mot Norge!
Så det kommer inte bli något bloggande i helgen från min sida! Så Therese får stå för bloggandet!
Ha en bra helg! Puss //Matilda


Sen kväll!

Slutade träningen kvart-tjugo över 11 kanske då jag drog till ankis jobb där mamma va, vi åkte nästan direkt hem! När vi va hemma så hoppa jag in i duschen direkt & nu ligger jag i sängen och äter kvällsmat&kollar sex and the city! Ska bara dricka upp min kopp med varmchoklad och sen borsta tänderna och sova, så säger godnatt i för väg!
Puss /Matilda


Work for it.

Dagen var ganska lugn med vanliga lektioner och dampiga raster, haha.
När jag slutade åkte jag hem och fixade lite sedan drog jag ut och sprang en runda, kände att det behövdes 😂
Så nu ligger jag i sängen och kollar film. Har inte så mycket att skriva mer än detta. Känner att mitt liv inte är så intressant nu, haha! Men ska försöka skriva om roligare saker, vi hörs. Puss!
//Therese



~


Packar inför helgen

Precis packat dansväskan inför helgen då det bär av mot Norge där det är NM(nordiskamästerskapet) och WC(worldcup)!
Men ska vila ett tag nu för har världens huvudvärk och illamående om jag ska orka träna sen!
Skriver mer sen!//matilda


en misslyckad orientering

Hahah alla nior skulle ha orientering bana 2 och vi hade vikarie och hon visste inte vart kartorna va så vi sprang 8:ornas bana 2 bara så vi skulle göra något, men när alla hade gett sig iväg i en as lerig skog så kom vi på att eftersom 8:orna inte har haft orientering den här veckan så är inte kontrollerna ute.. Så vi drog tillbaka till gympahallen där vi nu har idrott med 8:ornas elevensval!
Fast just nu ligger jag + några fler i omklädningsrummet efter att jag har duschat av typ halva mig för smarta jag halka i hästskit och lera...men skriver mer sen för har ingen bloggork just nu! //Matilda

https://cdn1.cdnme.se/4114670/6-3/pic_516fdc05e087c30e8001028b.jpg" class="image">


We're so fucking good


HEMKUNSKAP


Yes it hurts..

Träningen va slut vid 10 då jag drog till min syrras lägenhet där jag är nattgäst! Vi gör inte så mycket mer än att ligga i sängen och kolla film, vi ska snart sova. Imorgon är det torsdag och det innebär den bästa skoldagen på veckan! Börjar med spanska förhör på några glosor,sen hk och sen har alla nior orientering resten av dagen!
Min dag har varit toppen, hoppas eran också har varit det. Men nu ska jag sova. Gooood naaaatt //Matilda


I väntan på att träningen ska börja


..


Street jam✌

Precis hemkommen från dansen, skönt att få dansa igen, det var så länge sen! Glöm inte att kom och kolla på världsfesten nästa fredag då vi står på scen på mejeriet. Du kan också hyra hem street jam till dig själv om du har en fest eller något och vill ha lite underhållning, priser diskuteras.
Haha lite reklam där 😉 men nu är jag hemma och ska bara duscha och plugga sen ta det lugnt. Skönt att de två NP proven är över nu...
Men vi hörs senare, bye!


mallans jobb

Efter skolan så åkte jag till Tanum och va med Toni! Vi va i B-hallen ett tag och sen drog vi hem till han för han skulle käka och fixa sig inför sin träning som är i Göteborg... Så jag drog till syrrans jobb och hjälpte henne med lite saker, hon slutar kvart i och då drar vi hem till henne och chillar! Sover eventuellt hos henne inatt! Men skriver mer sen! //Matilda


nationella i so, check ✔

Precis skrivit andra delen i nationella so! Den här delen kändes också bra, så man får väl hoppas på det bästa! Men det bästa med so nationella är att det gör inget om du får F för vi är "provkaniner på so nationella" eller hur man ska säga. Nu har vi rast till 12:35 då vi har våran sista lektion och det är NO, as skönt! Jag och Julia bjuder på en bild, puss//Matilda


Dream it Wish it. Do it

Har precis varit nere och käkat kvällsmat och snackat med mamma. Nu ligger jag i sängen och kollar Ghost whisperer och ska snart sova. Imorgon är det onsdag och ännu ett till nationellt prov, men det är kort skoldag så det är perffa. Efter skolan så drar jag till Tanum och är där en stund, lär bli toppen. Men ska kolla klart på avsnittet nu och sen sova, godnatt i förväg :) //Matilda


halloja

Precis hemkommen från träningen och ska snart ta en dusch. Sedan ska jag fixa lite inför imorgon sen ska jag snacka med min madre ett tag! Men ska duscha nu :) //Matilda
Ni får 2 otroligt fina bilder på mig&min snygga vän Matilda som vi tog efter träningen👌


Life won't wait for you.

Hade alltså nationella proven i so i morse och jag tror det gick helt okej! Förutom np va dagen helt chill, istället för spanska visade läraren massa trolleritrick, sedan fick vi sluta. Efter skolan drog jag på gitarr sedan åkte jag till mormor för att äta, så sitter här nu.
Har inget mer att säga så vi hörs senare. Hejdå! //Therese


Peace

Är precis hemkommen från skolan,fick skjuts av Emmski! Nu ska jag laga till mig någon god mat och sen ta det lugnt innan jag ska bege mig till träningslokalen och där jag ska tillbringa min kväll, eftersom jag och dallan (Matilda) ska vara tränare! Så bloggar mer senare för har inget mer att skriva xd //Matilda


~


Tisdag

Har haft nationella hela morgonen, gick as bra! Nu sitter alla nior uppe i folkets hus och ska se på någon tråkig dansk so film... Men orkar inte skriva mer. //Matilda


Time to sleeeeeeeeeep

Som sagt jag och Emma hade mini spa förut och det va behövligt! Efter det gjorde vi i ordning morötter och dipp men Emma faila med dippen, hahah.!! Och nu har vi legat i sängen och kollat tv ett bra tag,och ska nu försöka sova eftersom vi har nationella i so i mon, känner mig inte så pepp på det direkt, men aja!
Min dag har varit great hoppas eran också har varit det. Men nu ska jag sluta tjata, puss hej ! //Matilda


It's been written in the stars.

Sorry för dålig uppdatering men... Har egentligen ingenting ingen anledning men får väl skylla på att jag inte är van med bloggvärlden, haha. Inget speciellt har hänt idag mer än att skolan har börjat igen, tråkigt som vanligt, men ska inte klaga.
I morgon och på onsdag är det nationellaprov i so, så börjar 8 istället för 9..
Men har inte så mycket mer att säga så vi hörs i morgon, puss //Therese


Ansiktsmask with emmski 👌


Hemkommen från träningen

När jag kom hem efter skolan så gick jag ut med hunden en sväng sen packade jag och vänta på att Emma skulle hämta mig. När vi va hemma hos henne så lagade vi mat, idag blev det köttfärsrulle,AS GOTT! Vid 6 så tränade vi småttingarna och vid halv 8 så åkte jag och Emma och tränade dubbelbugg med Odin. Vi är precis hemkomna till mig och ska snart ha ett mini spa. Så skriver sen igen, puss // Matilda


Hemkunskap

Har just nu hemkunskap, vi har teori inför provet som är nästa vecka. Inte den roligaste lektionen om man säger så...
Men skriver mer sen,adiooos


~


Dessa jävla rubriker

Ligger just nu i sängen och ska snart sova. Efter vi hade käkat pizza så åkte ja och mamma till affären och köpte götta och hyrde en film. När vi kom hem så pluggade jag ett tag och sen efter ett tag så satte vi på filmen och tog fram godiset. Det va ju inte världens bästa film men aja den gick att kolla på iaf. Sen efter filmen så har jag bara tagit det lugnt och samlat krafterna inför den nya skolveckan då det står 2 so nationella på schemat, kul (eller inte)!
Kanske inte det roligaste inlägget men skit samma! Men bloggar mer imon,godnatt! //Matilda


Apr. 14, 2013

Dagen spenderades hemma i solstolen på trädgården. Eftersom det var så fint väder kunde man ju inte sitta inne och plugga hela dagen. Utan istället tog jag ut datorn och försökte få lite gjort, gick väl sådär... Det var så varmt och skönt och det kändes precis som sommar när musiken gick igång också, så härligt!
Var även ute och sprang lite med Frazze en stund, och gjorde även det sista på läxan, så skönt att få det gjort!
Just nu ligger jag i sägen och har precis pratat lite med Jonte, ska snart sova eftersom jag ska upp vid 06:50 i morgon...
Men vi hörs i morgon, ha det bäst!// Therese



Sliten tjej

Bloggade inte så mycket igår, sorry för de! 
Men igår så vaknade jag runt halv 12 och gjorde mig i ordning inför träning. Vid klockan 4 så drog jag till Tanumstrand där hela Dansklubben va, vi hade 5 års jubileum så vi va och bada och sen på kvällen så käka vi buffé och dansade till scotts och festade loss. Kom hem runt halv 3 och somnade direkt. 
Idag vakna jag vid 10 och gjorde mig i ordning och sen drog jag till gympa hallen där det va tävling. Just nu sitter jag och käkar pizza med Adrian,mamma& Kerstin. Men bloggar mer sen! //Matilda 

In the end we only regret the chances we didn´t take.

Åh ligger i sängen och kan inte somna om... Vaknade första gången vid 6 men somnade om och slumrade tills nu. Jag som tänkte att jag skulle ge mig själv en sovmorgon idag och så vaknar jag nu (?!) Aja, kommer i alla fall ligga kvar här någon timme till, det är så kallt utanför sägen 😉 hoppas Josse kan vara lite social i alla fall eftersom alla andra verkar sova, haha.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir nog att bara ta det lugnt eftersom det är måndag i morgon igen.. Åh jag orkar inte.

Men vi hörs senare! //Therese


PARTAAAJJJ


Let the rain wash away, all the pian of yesterday.

Hejsvejs!
 
Dagen har varit rätt så lugn, gick upp vid nio för att ta en springtur. Åkte ut till VO och såg att det var fullt med snö, men tänkte, jag försöker endå, det kanske är borta i skogen 😄 Tro det du, nej det var fullt med snö som man sjönk ner i med massa vattenpölar under. Det känns som om vädret inte vill att jag ska få sommarkroppen, haha. Så åkte hem och hjälpte till att rensa förrådet istället. Hittade alla mina grejer från när jag var liten, så mysigt! ❤ Sedan pluggade jag lite, kanske inte den roligaste sysselsättningen på en lördagseftermiddag men kände att jag verkligen behövde det eftersom jag åker till Spanien mellan två nationella prov i matte, och nästa vecka har jag SO-nationella också.😖 När jag var klar med det la jag mig i ett skönt bad med massa badskum och tända ljus, så skönt! Men nu ska jag äta vi höres! Här är en bild på mig och Emma från igår på idrotten + bild från mitt mysiga minispa och på mig och Frazze
 
 
 

övertrött tjej #jappjapp

Ligger i sängen och har försökt sova i över 3-4 timmer men är hur pigg som helst... Snackade ett tag med Toni i telefon men han skulle sova så vi la nyss på. Så nu ska jag sätta på en film och försöka sova. Godnatt i förväg:) //Matilda

2 irriterande tjejer

Här har ni svar till eran kommentar. (Ni vet vilka ni är) Grejen är att varken jag eller Therese vet vilka ni är + att vi har inte ens varit inne och kollat på eran blogg. Och om ni tycker att vi har samma design som er och namn m.m så kan det vara för att designen valde vi för den va redan färdig och namnet tog vi för att vi heter så och det där med att vi kanske har samma kategorier som ni, det är inte för att härma er utan vi blev tipsade om att ha det för det är enklare eftersom vi är 2 som har den här bloggen. Och om ni tror at vi härmar er så ber vi om ursäkt, men det är inte så iaf! Hoppas ni fick svar på det ni ville!!! //THERESE&MATILDA!

summer


Fredag

Hej!
Just nu är klockan 21:40 och jag ligger i sängen och kollar på American Pie-Reunion. Skolan idag var ganska lugn, inte så jätte allvarliga lektioner, om man nu kan säga så. Sista lektionen var idrott, inte så jobbigt (trodde jag) men det var det verkligen, haha. Mycket fysträning med aktiv vila. När den var slut tänkte jag dra ut på en springtur men eftersom det var så otroligt dåligt väder hoppade jag det. Istället drog jag hem och chillade ett tag. Vid halv sex-tiden mötte jag upp Emma och vi gick till apoteket och fixade lite. Sedan gick vi bara hem till mig lite och bara snackade. Sen drog hon hem och nu ligger jag här. Har även kollat på let´s dance ett tag med familjen, mys!
Resten av kvällen kommer jag bo i den här sängen med en film och massa kuddar. Skön med en lugn fredag hemma eftersom jag alltid är i Stockholm eller hos pappa på helgerna.

Men vi höres i morgon, bye! //Therese

#atm myspys med mammsen

Jag va hemma från träningen vid halv 8 ungefär, då mamma hade maten klar så vi satte oss framför tv och började käka! Nu sitter vi i soffan och har kollat lets Dance och käkat lite chips och dipp, himlans gött! Blir nog att lägga mig tidigt i kväll för ska eventuellt upp tidigt! Men skriver mer sen för nu ska vi kolla på new girl! Puss så länge:) //Matilda

next träning

skoldagen har varit as chill hela dagen,slutade 13:20 då jag tog bussen hem. Nu sitter jag vid datorn och ska snart byta om till träningskläder och dra mig mot träningen. Slutar träningen vid 7 då jag ska hem och ha fredagsmys med mammsen, rätt skönt faktiskt för har knappt varit hemma på 2 veckor typ haha! Men har inte mycket mer att skriva så bloggar mer sen :) // Matildam

svenska

Sitter just nu i grupprummet och snackar med Jesper ,Julia,EmmaO och Miranda. Vi har svenska och alla i klassen läser någon bok som heter "gilla hata horan". Men skriver mer sen :) adioos!


oh thanks God it's Friday tomorrow

Ligger nu i sängen efter en kämpig dag.
Började dagen med spanska prov sen så rullade dagen på bra ända tills vi sluta då vi skulle ta bussen hem men då funka inte växellåda så vi fick vänta i kanske 30 min tills nästa buss gick.. Så va hemma vid tjugo i 4 idag..
Sen vid halv 6 så tränade jag dubbelbugg och vid 7 drog jag och syrran ut på en springtur på 6,4 km och sen vid 9 så hade jag boogie träning! Så är helt slut i hela kroppen!
Imorgon är det fredag och innebär kort dag, startat morgonen med svenska nationella muntligt, inte det roligaste som finns men är i en as grym grupp så det är bra!:) efter skolan kanske jag och mamma åker till torp och köper nya byxor till mig eftersom det va mina favvo som sprack + hårfärg! Sen vid 5 i morgon så är det träning igen! Men nu ska jag sova, natti //Matilda


NI SOM KOMMENTERA OCH VILLE HA ETT SVAR TILLBAKA,HÄR HAR NI DET

För det första så vet jag inte ens vem Bella&ellen är och för det andra så har vi inte härmat dom med design och det för det fanns en design som redan va gjord och då valde vi den,anledningen till att våran blogg heter som den heter är för att vi heter ju Therese och Matilda? Så då valde vi det för vi orka inte komma på något annat! Och som sagt vi börja blogga ihop för att båda har velat starta en blogg men aldrig orkat så vi bestämde oss för att göra det tillsammans.
Så hoppas ni fick dom svaren ni ville!!! // matilda


Apr. 11, 2013

Det var någon som skrev en kommentar och frågade varför vi härmar några andra bloggare och ville att vi skulle svara på det i ett inlägg.
Såhär är det: jag (Therese) vet inte alls vem Bella och Ellen är, men vi startade den här bloggen för att vi själva har velat ha en länge men aldrig riktigt orkat, så vi startade en tillsammans för att det skulle kännas lättare.
Designen går ju att hämta från en sida så den är det nog många som har, vi har dock tänkt att fixa en bättre men vi har inte haft tid och vet inte riktigt hur man gör. Namnet är nog bara en slump eftersom vi heter Matilda och Therese ;)
Så där fick du svar på din fråga! // Therese


Mabye you don't need the whole world to love you, you know, mabye you just need one person♡


They say that love is forever, but forever is all that I need.

Hej!
Förlåt att jag inte bloggade igår men var på väldigt dåligt humör på grund av olika anledningar... Men idag är det bättre och allt är som vanligt! Har mycket att se fram emot nu känner jag, det enda som tynger ner mig är väl läxorna. En rolig sak är som jag har berättat innan, att Jonte kommer hit och praoar, en annan sak är att jag och mamma förhoppningsvis drar till Spanien om 29 dagar! (Matilda kunde inte hänga med) och sen också en annan nyhet. Men den får ni reda på någon annan gång eftersom det inte är helt bestämt än, men det är en väldigt stor nyhet för mig och min familj.

Iallafall. Idag är det onsdag, alltså kort dag. Så när jag slutade 12:50 drog jag hem och vilade och bara tog det lugnt och pluggade. Det behövdes verkligen! Senare vid ungefär halv fem drog jag på dans i någon timme, riktigt skönt! Sen när jag kom hem åt jag och bara tog det lugnt. Kände att det var en sådan dag jag verkligen behövde.
Men nu ligger jag i sängen och har precis pratat klart med pojken min.
Godnatt!//Therese


FJPK

pallar inte blogga något mer idag för mitt humör är inte det bästa just nu!
och min dag har varit för rolig så den är inte ens värd att skriva om,så tänker ge fan i det,haha! Så nu ska jag lägga mig i sängen och snacka en stund med världens bästa. Bloggar imorgon om jag har lust. GODNATT BLOGGEN // matildus

Bed time

Min dag har bestått av
•nationella matte muntligt
•en lång so film
•nationella no
•Tanum med Emma& träffat Sebbe&toni
•2 träningspass
•sen mys med bästis och nu ligger vi i sängen och ska försöka sova.
Imon är det onsdag och det innebär kort skoldag! Efter skolan ska jag klippa mig( behövligt) och sen ska jag dra och spendera lite tid med Amanda,mysigt!
Men bloggar inget mer i kväll utan bloggar mer i mon. Pusspuss //Matilda

https://cdn2.cdnme.se/4114670/6-3/pic_51647e02ddf2b31b2271bf42.jpg" class="image">


I would rather learn what it feels like to burn than feel nothing at all.


Godnatt

Ligger just nu i sängen med Emma och snackar med Sebbe :) dom ligger och retar mig för att jag va klumpig som spräckte mina byxor... Aja mamma får köpa nya :) imorgon är det tisdag och det innebär lång och tråkig skoldag, men som tur är så drar ja och Emma till Tanum och träffar Sebbe direkt efter skolan:)
Men nu ska jag vara social mot dom så ni får ha det så bra :) godnatt !


I don't love the way you lie

Som sagt klockan 6 tränade Emma,Adrian och jag små barnen, vi tränade dom till halv 8 sen drog jag och Emma för då började våran dubbelbuggs träning! Vi är nu hem kommen till Emmas place, jag blir även nattgäst här!
Just nu sitter jag och dricker varm choklad medan Emma sitter och käkar brio ost, haha! Vi ska snart göra oss i ordning för sängen så skriver snart igen!:)


Smile. You are beautiful.

Hej!
På grund av att blogg.se inte funkade igår kunde jag inte lägga ut inlägget jag hade skrivit. Men det jag gjorde igår var att jag åkte hem från Jonte vid 12-tiden. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket mer än att packa upp väskan och kolla film.
Det här lovet har gått så otroligt fort! Har haft så otroligt roliga och minnesvärda stunder. Ett helt lov med världens bästa pojke, kan inte bli bättre!♡ Men nu när jag har åkt hem saknar jag honom redan. Men en sak att se fram emot är när han kommer hit och praoar i två veckor.
I alla fall. I dag var första dagen i skolan och den var väl helt okej, lite seg men det är ju så det ska vara ;)
När jag kom hem pluggade jag eftersom jag har sjukt många inlämningsuppgifter till den här veckan. Orkar inte, tur att det snart är över...

Vi hörs, bye! // Therese



Mys time med min bästis

Skoldagen har gått ganska fort idag, sista timmen så hade vi matte och efter det så slutade vi! Efter vi hade slutat så skulle jag böja mig ner för att knyta mina skor och då sprack mina byxor, hahah jag lyckas alltid med något xd!
Emma följde med mig hem och så fort vi kom hem tog vi moppen och åkte till Konsum och köpte frukt så gjorde vi fruktsallad. Just nu ligger vi i sängen och kollar oth och all fruktsallad är slut xd
Vid halv 6 ska vi dra oss ner till dans lokalen för att träna några småttingar och efter det så ska vi träna dubbelbugg! Men bloggar senare :)


Clase de español con Amanda


Stay strong

Nyss hem kommen från Sebbe så har precis packat lite inför morgondagen, eftersom det är måndag och skolan börjar igen..
Efter jag och Matilda hade bakat så kolla vi några avsnitt av pll och sen så käkade vi. Efter maten så duschade jag och gjorde mig i ordning i väntan på att Emma skulle komma hem. När hon kom så käkade hon lite snabbt och sen drog vi till Sebbe där vi snackade lite om allt möjligt och sen såg vi på någon film som kanske inte va den bästa, men det funkade att kolla på! Vi drog från han kvart över 10 kanske och sen lämnade mamma och jag av Emma och sen drog vi hem. Klockan står på halv 7 så det är dags att sova nu, men jag bloggar Mari morgon. Puss :) // Matilda


söndag

I morse när jag vakna så låg jag kvar i sängen tills kvart över 12 då jag gick upp och gjorde frukost och satte mig i solen ett tag. Sen städa jag rummet och runt halv 3 åkte jag till Malin och då drog vi ut på en spring tur, hur skönt som helst. Jag och Matilda kom precis hem från en cykel tur till Konsum och tillbaka, vi ska nu baka och senare ska vi käka thai mat med hennes familj och min! Men nu ska vi sätta i gång och baka, bloggar senare !:)
Bjuder på 2 bilder efter jag hade sprungit!


If you never try, you'll never know

Efter jag hjälpte till här hemma så gjorde jag i ordning mig och drog till Sebbe. Vi kollade film och sen gick vi till ica med han lillebror när vi kom tillbaka så tog vi det lugnt sen drog vi till hedevallen för att spela fotboll i mörkret men vi va inte där så länge för det va kallt och alla 3 va lite rädda för vi hade precis sett på skräckfilm, hahah! När vi kom in kolla vi på en film Oskar ville se tror den hette "the dictator". Toni skulle egentligen varit med idag med det blev inte så... Min dag har inte varit den bästa om man säger så, gick från att va jätte glad till att bli jätte nere/ledsen.. Men tack Sebbe för att du är en sån bra vän! Nu ligger jag i sängen och kollar klart slutet på filmen som vi såg och lite senare ska jag kanske snacka Skype med Sebbe om jag inte somnar nu när jag kollar film för är trött xd det här blir sista inlägget för mig !:) höreeees i morgon :) puss //matildaaa

Stay positive.

Efter förra inlägget drog vi vidare till Stureplan och kollade lite, och sedan åkte vi till gallerian igen och kollade. Vi köpte varsin god glass och satt och myste. Vid ungefär sex drog vi hem och åt en jäääättegod cesarsallad och sedan dess har vi bara kollat på film och myst. Josse har också kommit hem, så kul😄 Nu ska jag upp och packa för ska åka hem i morgon😔

Här är några bilder från dagen// Therese


Arg tjej #jappjapp

Blir så jävla trött på folk som skriver en sak ena minuten och sen andra minuten så skriver den något helt annat & säger saker som dom inte ens kan hålla..! Blir så jävla irriterad! Om ni inte kan hålla sakerna ni skriver eller säger så håll käften då ist! //Matilda


LÖRDAG

Hej!

När vi vaknade runt elva idag gick upp och satte oss vid datorn ett tag. Vid tolv gjorde oss iordning och gjorde en snabb frukost som vi tog med när vi sprang till tåget. När vi kom in till stan gick vi till gallerian och kollade lite sen mötte vi upp Jontes föräldrar och gick till MOODE-gallerian och åt på en mysig asiatisk restaurang. Det blev en chiligrillad kyckling med ris👍
Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog en till runda på stan.

Vi hörs//Therese


Luckiest girl on the planet

Bloggade inget mer i går för va jätte trött när jag kom hem från toni&sebbe. Men igår efter jag provat avslutningsmiddags klänning så körde mamma mig till Sebbe och ja va med han, runt 6 ungefär så drog jag,Sebbe och hans bror Oskar till hedevallen där Toni och Jacob var där dom spela fotboll i typ 2 timmar, satt och frös häcken av mig xd
Efter det så gick vi hem till Sebbe för det va mat och senare på kvällen kom Toni då vi kollade film och fightades lite, haha. Runt kvart över 10 drog jag och Toni för vi skulle hem. Satt och snackade på en bänk i typ 15-20 min eller något sen drog vi hem. När ja kom hem snacka jag med Sebbe på Skype tills 1 halv 2 sen somnade jag!

Idag har ja varit och köpt klänning och sen käkat frukost på Sjögrens med syrran&patrik. Vi skulle gått en lång promenad men det blåste för mycket så vi tar det en annan helg ist. När ja kommer hem ska jag hjälpa till hemma och sen lite senare ska jag dra till Toni&sebbe. Så bloggar mer sen :))
Lägger upp en bild från igår när dom spelade fotboll!:)


Godmorgon godmorgon!

Vaknade för kanske en timme sen av att Jonte typ hoppade på mig, haha. Han är alltid så hyper på morgonen medans jag är det på kvällen, så då är det tvärt om😉
Igår gjorde vi inte så mycket mer än att mysa, drog till pulsen ett tag bara. Vi somnade runt ett kanske.
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra men åker nog hem i morgon😢 Jag har i alla fall världens bästa kille som lagar mat åt mig, hihi. Älskar dig❤
Nu ska jag äta// Therese


On my way home

Sitter just nu på tåget mot Nässjö där jag sen ska ta ett annat tåg. Ställde klockan på halv 7 men gick inte upp för en halv 8, jag är ingen morgon människa direkt. Somna inte för en halv 2/halv 3 inatt för kunde inte somna pga min irriterande hosta... Men till slut somna jag iaf med ett leende på läpparna. Men vettifan va jag ska skriva så skriver mer under dagen istället :) //Matilda Bjuder på bilderna..

SUGAR LIPS


Sorry för dålig uppdatering idag

Har inte haft tid med bloggen idag, tog en sov morgon idag vilket va skönt! Sen satte jag mig vid datorn och lira lite cs och snackade Skype i typ 3 timmar med Sebbe och Toni. Sen tog jag en snabb dusch och sen drog jag och köpte frukost och gick och satte mig på pappas jobb och käka, klockan va runt 5 halv 6 då sen när han sluta så drog vi och handla och sen laga mat. Nu har vi precis beställt tåg biljett till mig eftersom jag åker hem till mamma imorgon. Nu ska jag sätta på en film och försöka sova. Men bättre uppdatering i morgon, jag lovar! Puss&godnatt från mig /Matilda
( har knappt inga nya bilder på mig på min mobil för har inte tagit några så ni får en gammal bild)


Påsklov❤

Hej alla underbara!

Förlåt för den dåliga uppdateringen men som ni vet drog jag till Dalarna med Jonte i fredags förra veckan. Vi bodde hos hans farmor och farfar, även hans kusiner var där, så det var jätte mysigt!
De första två dagarna var vi ute på isen och pimplade, åkte längdskidor och solade. Det var sååå fint väder så man ville liksom inte gå in, haha☺
På lördagen gick vi upp lite extra tidigt för att dra oss till Orsas skidbacke. Det var så himla kul och vädret gjorde det ännu bättre! Runt fyra drog vi hem igen och bara tog det lugnt och kollade film. De andra dagarna hade vi det bara allmänt mysigt med Eric, Gustav, Olivia och Ludvig.
På måndagen åkte vi tillbaka till Stockholm. Så sedan dess har vi bara myst och varit med massa grymma människor.
Igår kväll gick vi in till centrum för att köpa lite mysmys, men istället blev det att vi stannade med Vicke, Anton, Tobbe, Julia och några andra, haha. Mycket skratt, speciellt när vi stod och pratade med ett fullo😂✋
Senare drog jag, Jonte och Anton hem till Jonte och spelade sims, haha. Det ledde till att vi inte somnade förrän klockan 6 när solen gick upp. När vi vaknade igen var klockan ett, så Anton drog hem och jag och Jonte gjorde mysig frukost/lunch. Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt.

Det blev ett väldigt långt inlägg men eftersom jag inte har skrivit får jag skylla mig själv😉

Men vi hörs, bye!


INSPO


If it still hurts, you still care

När ja kom hem från Jocke så ringde Sebbe på Skype så pratade med han ett tag sen la vi till Emma så har snackat med dom tills tjugo i 2 eller ngt kanske. Alltid lika trevligt att prata med dom!:) nu ligger ja i sängen och lyssnar på musik och försöker sova vilket som inte går så bra för är inte trött, haha!
Imorgon så ska jag kolla upp tåg tider och kanske ta ett tåg till gamleby och spendera dagen med Jennifer, hade varit kul om det blev så för har saknat den tjejen!
Men nu ska jag nog sätta på en film och somna till den. Hoppas eran dag har varit bra, för min har varit super bra :) puss // Matilda
Slänger upp en bild på världens bästa bästis,tycker allt ni kan ta en titt på hennes blogg (www.elindh.blogg.se)


Beskriver min dag genom några bilder

// Matilda

INSPO


Best way to not get your heart broken,is pretend you don't have one.

Kom precis hem från Coop, gick och köpte glass med natha och sen gick vi och hälsa på pappa en sväng på jobbet. Vi kom hem för 30 min sen typ och nu kollar vi film. Innan det så har vi tagit lite kort ute, blev faktiskt några bra :) Ikväll ska familjen käka på restaurang och sen ska jag vara med Jocke :) men ska kolla på filmen nu så bloggar lite senare :) Bjuder på några bilder från idag. ❤

~when boys~


Godmorgon

Vakna vid 9 av att jag fick sms och har inte kunnat somna om.. Så tänkte sätta på en film och bara ta det lugnt tills jag ska göra mig i ordning. Blev ett tråkigt inlägg, men jag får ju försöka hålla bloggen vid liv eftersom tessa aldrig lägger upp något inlägg.. Men hon har inte bloggat nu på ett tag för hon har varit i Dalarna och åkt skidor med sin killes familj & nu är hon i Stockholm hos honom så hon bloggar väl när hon har tid. Men nu ska jag kolla film, skriver mer under dagen😊 //Matilda

Vill tillbaka! #THAILAND


Nails inspo


woopwoop

Ligger i sängen och ska snart sätta på lite lugn musik och försöka sova. Hoppas jag får lite sömn inatt för igår så höll min hosta mig vaken till klockan halv 6 så har inte sovit så mycket.. Men aja. Idag har jag haft en slappar dag,va behövligt kan jag säga. När jag vakna så låg ja och drog mig i sängen ett tag innan jag gick ut med våran hund. När ja kom in så duscha ja och satte mig framför datorn och spela lite cs i ett par timmar. Skulle egentligen varit med Jocke nu på kvällen men fick väldens huvudvärk och illamående så stanna hemma. Ska träffa han ett tag i morgon ist, ska även träffa Jennifer i mon! Ska bli kul, det va ett ganska bra tag sen vi sågs. Har saknat det bruden något enormt!! Men skriver mer i morgon eller i natt om jag inte kan sova får se. Hoppas ni har haft en bra dag, puss // Matilda
Bjuder på en gammal bild på mig!


Even the best fall down sometimes

Ligger nu i sängen och har precis snackat Skype med underbara människor! Gjorde inte så mycket när jag kom fram till pappa utan snacka lite med han och sen tog jag det lugnt. Och har gjort det hela kvällen. Du ska jag sätta på ett gossip girl avsnitt och sen sova. Vi höres mer imorgon. Puss och godnatt!

MOT VÄSTERVIK ★

Lämnade precis farmor&farfar. När jag kom dit så kolla vi på något tråkigt program som dom gillade..haha!! Sen så fixa farmor mina ögonbryn, du är bäst farmor! Hatar nämligen att plocka dom själv,det gör så jävla ont.. Sen kom min bror och hämta mig, så just nu sitter vi i bilen och är på väg mot viken! //Matilda

Sitter i bilen

Mamma väckte mig vid 10 då ja va tvungen att gå upp och packa eftersom jag ska till pappa idag. Men jag somnade om och gick upp vid 11 ist. Vi åkte ungefär vid 1 och just nu körde vi förbi Nässjö, så har kanske 1 timma och 30 min kvar sen är vi i Oskarshamn där Linda släpper av mig hos farmor&farfar där jag ska spendera lite tid innan Marcus kommer och hämtar mig, Och då bär det av till Västervik. Men skriver mer sen för min mottagning är inte så bra här.. puss så länge // Matilda

söndag

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade upp bredvid Emma vi gjorde oss i ordning ganska fort och sen drog vi och käka langos, hur fucking gott som helst!! Sen när ja kom hem va jag tvungen att städa rummet för det såg ut som värsta bomb nerslaget, haha! Sen vid 7-8 så tränade jag sen när vi (jag,Emma&odin) tränat klart drog jag hem och la mig i ett bad, v verkligen behövligt, rensa tankarna! Sen från 9 tills nu har jag kollat på några filmer och nu ligger jag i sängen och smsar med Amanda om hur mycket vi hatar killar som playar! Det är nog det värsta som finns! Men ska nog försöka sova snart för måste upp tidigt imorgon för att packa för ska dra till Västervik och spendera några dagar där! Ska bli riktigt kul nu när jag har något att se fram emot. Men nu orkar jag inte skriv mer. Skriver mer imon, godnatt! // Matilda
Bjuder på en gammal bild på mig&min fina vän Amanda 💞